Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu agresată de fostul iubit. Vedeta face dezvăluiri surprinzătoare.


Bianca Dragusanuさんはinstagramを利用しています My Hair Extensions Extensiideparoskar My Smile Dr Sergiuantonie Long Hair Styles Hair Styles Pretty Baby

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea cu un anunț făcut pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu. Bianca a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ajunsă în cameră vedeta a constatat lipsa jaluzelelor și a decis pe loc să se întoarcă acasă în loc să rămână să se odihnească. Diva în imagini de senzație într-un costum de baie minuscul Ce nu a funcționat de fapt în mariajul Biancăi Drăgușanu cu Victor Slav.

Nu mai reprezintă nici un secret faptul că aceasta are o relație cu Gabi Bădălău însă foarte multe detalii nu sunt cunoscute. Ce facem mai exact. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise.

Femeia a răbufnit în emisiunea prezentată de Dan Capatos și a făcut-o cu ou și cu oțet pe blondină. Până acum Bianca Drăgușanu are două căsătorii eșuate. Cu perfuzia în mână blondina a mărturisit că primește îngrijiri medicale dar după ce va pleca din spital va merge la sala de sport pentru a-și continua activitățile.

Recent Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat fanii după ce s-a filmat pe patul de spital. Unul cu Victor Slav altul cu Bodi ambele s-au terminat după câteva luni de la semnarea actelor. Una caldă alta rece în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău.

Eu nu înțeleg ce afaceristă e ea. Ce a spus despre milionar. 725182 likes 360 talking about this.

Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea. Nu demult blonda părea mai fericită ca niciodată și spunea că vrea să îmbrace rochia de mireasă. Bianca Drăgușanu s-a pus pe făcut dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Cristi Borcea.

La un moment dat prezența paparazzilor a fost semnalizată chiar de bărbatul care stătea în fața Biancăi. În timpul mesei Bianca Drăgușanu a avut ochi doar pentru frumușelul care stătea în fața ei fața ei fiind una radioasă semn că îi place subiectul pus în discuție. Bianca Drăgușanu l-a făcut de râs pe Cristi Borcea.

Bianca Drăgușanu are peste 1 milion de urmăritori pe rețelele de socializare un atelier de creație unde realizează rochii pentru toate tiparele fie că vorbim de femei grase sau slabe plus numeroase colaborări pe partea de publicitate. Bianca Drăgușanu și-a îngrijorat prietenii virtuali după ce s-a filmat de pe patul de spital. Deși vedeta preferă întotdeauna să fie optimistă momentele de cumpănă nu o ocolesc nici pe ea.

În vârstă de 38 de ani Bianca Drăgușanu s-a căsătorit în 2013 cu Victor Slav iar nași le-au fost Nicoleta Luciu și soțul ei Zsolt Csergo. Bianca Drăgușanu agresată de fostul iubit. Bianca Drăgușanu nu traversează se pare cea mai bună perioadă din viața ei.

Cine e mă-ta de care se ia. Frumoasa blondină este foarte activă pe rețelele de socializare unde postează foarte des momente din viața ei atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Bianca Drăgușanu a plecat de la mare că nu avea jaluzele în cameră În week-endul premergător leșinului Bianca a petrecut o noapte ăntr-un club din Mamaia alături de mai mulți prieteni.

Vedeta a pus pe toată lumea pe gânduri în urmă cu o zi după ce s-a filmat pe. Un an mai târziu ei au divorțat. Vedeta are două mariaje la activ.

Bianca Drăgușanu concediu de lux în Antalya. Bianca Drăgușanu și cele două căsnicii ratate. Aflată alături de o prietenă însărcinată la showroom-ul atelierului ei de rochii Bianca Drăgușanu a aruncat bomba și a spus că poate și ea este gravidă de vreme ce îi este în continuare rău și acuză că are stări de leșin similare cu.

Mai mult cei doi au fost împreună mână în mână la un botez la malul. Astfel în urmă cu doar câteva ore creatoarea de modă a fost nevoită să se lase pe mâna medicilor. Bianca Drăgușanu făcută praf de Doina Pătrășcanu La rândul ei Doina Pătrășcanu este furioasă pe Bianca Drăgușanu pentru insultele îndreptate spre fiica ei.

Bianca Drăgușanu celebră pentru relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu mai mulți bărbați cunoscuți a făcut dezvăluiri cu privire la cei care nu au reușit să îi ajungă în pat. Bianca Drăgușanu păstrează o comunicare continuă cu prietenii săi din mediul virtual și împărătșește cu ei cele mai importante evenimente din viața sa. Romanian Fashion Designer Public Figure Model.

Urmareste emisiunile tale favorite integral pe PRO TV Plus httpsprotvplusroemisiunila-marutautm_sourceyoutube_la_marutautm_mediumdescriptionut. CÂȚI BANI ÎNCASEAZĂ LUNAR BIANCA DRĂGUȘANU. Bianca Drăgușanu iar a aruncat în aer showbizul.

11m Followers 18 Following 3837 Posts - See Instagram photos and videos from 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 biancadragusanu18. Ce i-a făcut Alex Bodi Vedeta a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a primit numeroase corecții din partea fostului partener de viață Alex Bodi majoritatea fiind produse din cauza geloziei afaceristului. Bianca Drăgușanu desființată de Alex Bodi Contactat de reporterii Impactro celebrul om de afaceri o desființează din vorbe pe femeia pe care cândva o adora.

Ce i-a făcut Alex Bodi Vedeta a recunoscut în urmă cu ceva vreme că a primit numeroase corecții din partea fostului partener de viață Alex Bodi majoritatea fiind produse din cauza geloziei afaceristului. Bianca Drăgușanu face ce face și iar intră în vizorul cârcotașilor.


Bianca Dragusanu Overknees Outfit Kleider


Romania Păpusa Barbie Mai Naturală Decat Bianca Drăgusanu Divertisment Vedete Eva Ro Botox Barbie Surgery


Pin On Bianca Dragusanu


Bianca Dragusanu Classy Outfits Fashion Beautiful Models


Bianca Dragusanu Pelz


Bianca Dragusanu Hair Styles Hair Hair Beauty


Bianca Dragusanu Bianca Dragusanu


Bianca Dragusanu On Instagram Cele Mai Frumoase Si Calitative Extensii De Par Natural Peruci Si Accesorii Le Gasesti In Magazinele Os Stylists Model Haar


Bianca Dragusanu Biancadragusanu18 Instagram写真と動画 Hair Styles Long Hair Styles Beauty


Bianca Dragusanu Blonde Beauty Mini Dress Fashion Hair


Bianca Dragusanu Hair Styles Hair Beauty Hair


Pin On Bianca Dragusanu C


Bianca Dragusanu Blue Velvet Dress


Bianca Dragusanu On Instagram Good Morning My Besties Maleficent Fur Is Ccmboutique And The Earrings Crystal Long Hair Styles Fur Cool Hairstyles


Bianca Dragusanu Long Hair Styles Hair Styles 2014 Hair Styles


Before And After Surgery Bianca Dragusanu Incoming Call Screenshot After Surgery Incoming Call


Bianca Dragusanu Imagini Cu Bianca Dragusanu Imagini


Bianca Dragusanu Biancadragusanu18 Instagram Photos And Videos


Bianca Dragusanu Blonde Hair Fashion Hair Makeup

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Bianca Drăgușanu"

Posting Komentar